Een ontbijt moet voor mij aan een aantal dingen voldoen;
Gezond – Snel – Vullend – Lekker
En als ik daar nog een eis aan toe kan voegen, wil ik de avond voor het slapen gaan al zin hebben in het ontbijtje van de volgende dag. Het is tenslotte de maaltijd waarmee je de dag begint, dan kan je het beter meteen goed doen!
Dit ontbijt heb ik de toepasselijke titel Sunshine in a bowl genoemd! Vrolijke naam, vrolijke kleuren en tijdens het eten waan jij je op een tropisch eiland, met een beetje verbeelding uiteraard! Wat vast niet zo moeilijk is met het mooie weer momenteel!
Ingrediënten
- Halfvolle yoghurt
- Mango stukjes (bijvoorbeeld AH Mango stukjes uit de vriezer)
- 1/2 banaan
- Pistache nootjes
- Kokosrasp
Bereiding
- Snij de mango in kleine stukjes of ontdooi de stukjes mango kort in de magnetron als je de bevroren versie gebruikt.
- Snij de banaan in plakjes & snij de pistache nootjes fijn.
- Giet de gewenste hoeveelheid yoghurt in een kom.
- Leg de mango stukjes in het midden en hier naast de plakjes banaan.
- Strooi de pistache nootjes eroverheen samen met het kokosrasp en klaar is je Sunshine in a bowl!
Enjoy!