Sterre is al jaren allergisch voor vis. Daar baalt zij van, want ze vindt het namelijk wel erg lekker. Toen ik thuis kwam met een SoFine Fishburger, sprong ze dan ook een gat in de lucht! Eindelijk een visburger die zuiver plantaardig is en zij ook kan eten!
Inhoudsopgave
Een fijn alternatief voor vis
De SoFishburger wordt gemaakt van soja. Het heeft een krokant korstje, met een zachte binnenkant die lijkt op de smaak van een visstick. Je bakt deze vegan visburger in de pan. De mogelijkheden voor verschillende recepten zijn groot, van zo vers uit de pan op je bord tot het verwerken in een gerecht.
Recept frisse wraps met de SoFish burger
In overleg met Sterre maakten wij een wrap met de SoFish burger. Ik kocht kant en klare wraps, bakte de SoFine Fishburger en verwerkte het met verse groenten. Lekker als lunch of diner!
Ingrediënten voor 4 personen
SoFine Fishburger 4 stuks (2 verpakkingen)
Wraps 4 stuks
4 rijpe perziken
1 komkommer
1 pompoen, in blokjes gesneden
1 citroen
Hoe maak je het?
Snij de pompoen in blokjes en rooster deze ongeveer 20-30 minuten in de oven op 200 graden op een platte schaal, besprenkeld met olijfolie. Bak de SoFine Fishburger in olijfolie 3 minuten aan beide kanten. Schil ondertussen de perzik en snijd in stukjes, doe hetzelfde met de komkommer. Verwarm de wraps in de magnetron. Leg een Fishburger op de wrap. Leg daar bovenop de blokjes rijpe perzik, de blokjes pompoen en wat schijfjes komkommer. Besprenkel met wat citroensap en leg voor de garnering een schijfje citroen bij de wrap. Dichtvouwen en smullen maar! Het fruit en de pompoen maken de wrap lekker fris, het citroensap zorgt voor een zuurtje en de komkommer geeft samen met de SoFine Fishburger een lekkere bite.
Sterre heeft zitten smullen! Laat je weten wat jij van deze vega visburger vindt?
Korting
Wil je de SoFish burger van SoFine ook uitproberen? Met de code SoFine50 kun je in juli de SoFine producten online bij Jumbo bestellen met 50% korting.